Tilbud i denne Måned

Korrektion af kroppen – Manuel behandling

I hele Maj måned har du mulighed for at få en behandling (ikke massage) for kun 200,- kr.
Jeg tilbyder en behandling, hvor jeg tjekker kroppen for skævheder og låsninger. Når vi går rundt med skævheder gennem længere tid, virker det næsten normalt. Men skævheder kan give skader eller slidtage på knoglerne. Er du låst f.eks. i lænd eller nakke, mærkes det ofte som nedsat bevægelighed og en del muskelspændinger.

Korrektioner.

Bækken, ben og fødder.

For at kroppen er i balance, er det vigtigt, at bækkenet er i
korrekt position i forhold til resten af skelettet. En fejlstilling af bækkenet kan ske allerede fra fødslen, og er ofte forbundet med alvorlige gener. Kroppen vil i høj grad forsøge at kompensere for denne ubalance, og jo længere tid vi går med denne fejlstilling, jo værre bliver det, da ubalancen typisk giver en afsmittende effekt på resten af kroppen.

Ubalancer i bækkenet vil typisk komme til udtryk i eksempelvis:

Muskel- og ledbåndssmerter forbundet med bækkenet
Bækkenløsning
Fødselskomplikationer
Nervesmerter (f.eks. iskias)
Lændeproblemer
Smerter i og omkring korsben/haleben


En fejlstilling i bækkenet kan fremkalde smerter og medføre en fejlstilling i fødderne omkring ankelleddet og knæleddet. Ved at korrigere og afspænde leddet, kan der igen skabes balance i kroppen.

I behandlingen afhjælpes de smerter og ubalancer, der måtte opstå i bækkenet. Behandlingen løsner det omkringliggende væv, og korrigerer knoglerne i bækkenet på en blid og behagelig måde.

Ryg og Korsben.

Smerter i ryggen kender vi alle til, og at det i den grad kan hindre os
i mange af vores daglige gøremål.

Problemstillinger som bl.a. facetled-syndrom, låst ribben, smerter i ben og balder samt nerver. Med andre ord ethvert rygproblem der ikke skyldes sygdom eller kræver operation.

De manuelle teknikker, som bruges i behandlingen, er en blid,præcis og skånsom måde at løse diverse ryg problematikker på.